e
Banner

Etiketler: 75. yıl



Horoz Lojistik’in vizyonu camda hayat buldu


Yayın: 12-01-2018
Kategori: Lojistik

 
Horoz Lojistik, kuruluşunun 75. yılı için ünlü cam sanatçısı Felekşan Onar ile özel bir projede bir araya geldi. Felekşan Onar’ın beş ayrı temada oluşturduğu koleksiyon, Horoz Lojistik’in sektördeki 75 yıllık gücünü vurguluyor. Her biri sertifikalı 200 eserle sınırlı olan “Horoz Lojistik 75. Yıl Felekşan Onar Özel Koleksiyonu”, Horoz Lojistik’in özel müşterileriyle buluşuyor.  




KINAY, 75. kuruluş yıl dönümünü kutladı


Yayın: 23-09-2021
Kategori: Lojistik

Sahip olduğu başarılarla ünü ülke sınırlarını aşan, dünyanın dört bir yanında taşımacılık ve lojistik faaliyetlerine imza atan Kınay, 75’inci kuruluş yıl dönümünü 22 Eylül akşamı Esma Sultan Yalısı’nda düzenlediği görkemli bir törenle kutladı. 




Kınay, 5 yılda taşıma hacmini 2, cirosunu 3 katın üstüne çıkaracak



Kınay 75. yılına iddialı hedeflerle giriyor. Çin, Tayland, Vietnam, Benelüx ve İngiltere’nin ardından New York'ta açacakları ofisle Amerika pazarına da adım atacaklarını belirten Kınay Taşımacılık ve Lojistik İcra Kurulu Başkanı Barış Dillioğlu, 5 yıl içinde 400 bin TEU navlun taşıma kapasitesine ulaşmayı ve kümüle cirolarını milyar dolar seviyesinin üzerine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.